Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator a depus flori şi a aprins lumânări în memoria victimelor violenţelor din Ucraina

|versiune pentru tipar||
PLR / 21 februarie 2014
Partidul Liberal Reformator

Deputaţi, miniştri şi membri ai Partidului Liberal Reformator au depus astăzi flori şi au aprins lumânări în faţa Ambasadei Ucrainei la Chişinău.

Totodată, cei prezenţi, au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor violenţelor stradale de la Kiev.

Co-preşedintele PLR, Ana Guţu a declarat că acest gest reprezintă solidaritatea noastră faţă de drama din Ucraina şi susţinerea poporului ucrainean în aceste momente de grea cumpănă.

În acelaşi timp, Ana Guţu şi-a exprimat speranţa că violenţele vor înceta, iar reprezentanţii puterii şi opoziţiei din Ucraina se vor aşeza la masa de dialog şi vor lua în consideraţie voinţa poporului de a se apropia de Uniunea Europeană.

Menţionăm că, Partidul Liberal Reformator optează pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor şi pentru soluţionarea paşnică a conflictelor. În acelaşi timp, PLR condamnă acţiunile violente din partea puterii asupra poporului.

Sursa: www.plr.md

Vicepreşedintele PLR Dorin Duşciac a avut întrevederi cu înalţi oficiali la Bruxelles Iniţiativă legislativă: Partidul Liberal Reformator propune ca cetăţenii din diasporă să voteze timp de două zile