Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator a donat un lot de carte liceului “Dimitrie Cantemir” din raionul Cantemir

|versiune pentru tipar||
PLR / 11 aprilie 2014
Partidul Liberal Reformator

La 9 aprilie curent Partidul Liberal Reformator a mers cu o donaţie de carte pentru elevii liceului “Dimitrie Cantemir” din raionul Cantemir.

Cărţile au fost aduse elevilor de către viceministrul Tineretului şi Sportului, Sergiu Stanciu; coordonatorul organizaţiei de tineret a PLR, Maxim Guţu şi scriitorul Ianoş Ţurcanu.

Elevii şi profesorii din Cantemir şi-au arătat recunoştinţa pentru cărţile primite şi au menţionat că acestea vor ocupa un loc de cinste în biblioteca şcolii, dar şi în lecturile preferenţiale ale elevilor.

În cadrul întâlnirii cei prezenţi au discutat despre lectură şi despre importanţa acesteia în educarea tinerei generaţii.

Menţionăm că Partidul Liberal Reformator a mers cu donaţii de carte în mai multe localităţi din ţară în şcoli ale căror biblioteci nu dispun de suficiente resurse literare.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Ana Guţu în plenul APCE: Comportamentul Rusiei este inacceptabil şi merită sancţiuni severe Valeriu Saharneanu în plenul Parlamentului: Vladimir Voronin, mincinosul nr. 1 al Republicii Moldova