Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator susţine protestul Platformei Demnitate şi Adevăr

|versiune pentru tipar||
PLR / 23 aprilie 2016
Partidul Liberal Reformator

Partidul Liberal Reformator declară deplina susţinere a manifestaţiei de protest organizată de Platforma Demnitate şi Adevăr în ziua de duminică, 24 aprilie 2016.

Conştient de derapajele antidemocratice a partidei puterii, de marea corupţie care a căpătat proporţii inimaginabile şi a pătruns în toate sferele vieţii politice, economice şi sociale, de procesele deosebit de grave de subminare a calităţii vieţii cetăţenilor Republicii Moldova generate de iresponsabilitatea şi caracterul corupt a clasei politice de la putere, Partidul Liberal Reformator consideră deosebit de oportună manifestaţia de protest din 24 aprilie 2016.

Partidul Liberal Reformator face apel la membrii şi simpatizanţii săi, la întreaga societate să participe în număr cât mai mare la protestul de duminică, 24 aprilie 2016 ora 12:00. Trebuie să arătăm că în Republica Moldova există forţe politice capabile să se unească şi să demonstreze că le pasă de cetăţeni, că Republica Moldova are şansa în persoana lor să taxeze corupţii şi corupţia, să îndrepte statul cu faţa la nevoile oamenilor.

Sursa: www.plr.md

PLR declară sprijin deplin Preşedintelui Republicii Moldova în acţiunile sale de opunere intenţiei forţelor oligarhice Poziţia PLR în campania scrutinului prezidenţial 2016. Precizări de etapă