Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

La Cahul, echipa PNL este optimistă

|versiune pentru tipar||
PNL / 23 mai 2010
Partidul Naţional Liberal

Duminica a avut loc o intilnire a conducerii PNL (Vitalia Pavlicenco, presedinte PNL, Mihai Creanga, membru al BPC al PNL) cu activul PNL, care include multi tineri, din Cahul, condus de profesoara Nina Tampiza (membru al BPC al PNL), in cadrul careia s-a analizat activitatea desfasurata de Filiala teritoriala si s-au stabilit obiectivele imediate si de perspectiva ale Filialei. In ultimul timp, au aderat la PNL in raionul Cahul peste 100 de persoane, care vor fi antrenate, impreuna cu membrii mai vechi, la pregatirea conferintei teritoriale.

Nucleul PNL este foarte activ, s-a pastrat in pofida “intimperiilor politice” comuniste si postcomuniste. Este adevarat, membrii PNL au fost persecutati de comunisti, iar acum — si de noii guvernanti liberal-democrati —, insa acest lucru, desi constituie o grava restringere a drepturilor politice ale oamenilor, o restringere a pluralismului politic si de opinii, ii caleste pe membrii PNL.

Dialogul intens de la Cahul a constituit o motivatie in plus pentru echipa armonioasa de persoane experimentate si de persoane mai tinere, dar cu suficient elan, ca sa extinda reteaua teritoriala PNL in toate satele din Cahul, prin atragerea continua de noi membri, prin participarea la diferite actiuni si proiecte din cadrul PNL.

Reprezentantii de la Chisinau au vorbit despre planurile formatiunii, despre perspectivele cooperarii cu PNL din Romania, atit intre structurile de seniori, cit si de tineri, despre implicarea in pregatirea partidului pentru alegerile locale.

Printre sarcinile asumate de echipa de la Cahul sint si monitorizarea administratiei publice raionale, cu informarea populatiei asupra pozitiei Filialei, acumularea principalelor probleme ale comunitatilor locale, precum si crearea nomenclatorului de abuzuri si faradelegi la care se dedau factorii decidenti, indiferent de partidul din care fac parte.

Serviciul de presă al PNL

Juriştii PNL fac propuneri pentru reformarea justiţiei Dar din dar se face Raiul