Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Va invităm pe 27 Martie alături de PNL

|versiune pentru tipar||
PNL / 26 martie 2011
Partidul Naţional Liberal

Duminica, 27 Martie, cind se cinsteste Actul Unirii cu Romania de acum 93 de ani, membrii Delegatiei Politice Nationale a PNL vor depune, la ora 12.15, flori la Monumentul Unirii de la Buiucani.

In continuare, tinerii national-liberali vor merge in Scuarul Europei si vor repartiza trecatorilor capitalei Sageti cu Hora Unirii (cuvintele si poza din 2008, cind PNL a sarbatorit in Scuarul Operei Nationale Ziua Europei si a incins Hora Unirii in plin regim comunist), calendare cu poza de la Orhei a echipei nationale de conducere a PNL, precum si panglici tricolore.

Incepind cu ora 14.00, TNL-listii se vor incadra in actiunile tinerilor ce organizeaza un mars din piata de linga Hotelul “National”, continuind sa distribuie materiale dedicate Unirii Basarabiei cu Romania.

Concomitent, echipe ale PNL desfasoara, duminica, actiuni cu distribuirea de calendare, pe care scrie “PNL lupta pentru intregirea neamului romanesc” si de Sageti cu Hora Unirii in localitatile Balti, Orhei, Telenesti, Cahul si Leova.

Va invitam sa fiti alaturi de PNL.

PNL e mereu alaturi de voi.

SP al PNL
Sursa: www.pnl.md

Filialele teritoriale ale PNL reintră în luptă PNL — pe 27 martie 2011