Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Filialele teritoriale ale PNL reintră în luptă

|versiune pentru tipar||
PNL / 26 martie 2011
Partidul Naţional Liberal

Simbata s-au convocat organismele statutare ale Filialelor Rezina si Orhei ale PNL, care au discutat cu reprezentanti ai conducerii partidului despre pregatirea pentru alegerile locale din acest an. Parlamentul inca nu a stabilit cind va avea loc scrutinul, insa formatiunile politice deja isi pregatesc listele.

Un fenomen imbucurator pentru penelisti e ca, dupa referendumul din septembrie si alegerile parlamentare anticipate din noiembrie, Filialele teritoriale ale PNL si-au consolidat pozitiile si acum vor reusi sa isi fidelizeze mai usor votantii si simpatizantii.

Membrii echipelor teritoriale pledeaza pentru candidati pentru alesi locali, adica primari si consilieri onesti, proeuropeni in spirit si actiuni, pentru oameni de bun simt. Aceasta mai ales in contextul politic atunci cind mai multi ex-membri ai partidelor parlamentare si unele echipe teritoriale ale acestora adera la PNL si se includ in lupta electoral crezind in viitorul PNL si sprijinind Mesajul national unionist al PNL .

Au fost discutate si actiunile in legatura cu cinstirea Actului Unirii de la 1918, pe care le vor desfasura filialele.

Serviciul de presă al PNL

Tinerii au discutat cu primul preşedinte al PNL Va invităm pe 27 Martie alături de PNL