Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Săgeata PNL-istă este îndragită şi la Leova

|versiune pentru tipar||
PNL / 17 aprilie 2011
Partidul Naţional Liberal

PNL-istii din Leova s-au convocat duminica intr-o frumoasa si consistenta conferinta, organizata de oameni cu bun-simt, care au creat structure locale in multe sate, inclusiv cu populatie alogena. Acest exemplu de munca asidua din partea conducerii filialei teritoriale a PNL demonstreaza ca exista peste tot oameni cumsecade, curajosi, care nu alearga dupa posturi si profituri, ci care se intrunesc intr-o familie politica pentru a apara si promova niste idealuri.

Mai multi fondatori ai miscarii ce a sprijinit restructurarea la inceputul dezghetului postsovietic si-au exprimat dezamagirea in legatura cu faptul ca valorile sacre nationale si obiectivul apropierii de Romania nu se mai regasesc pe agenda formatiunilor votate ca democratice si nationale. Pe acesti membri ai PNL si pe adeptii lor nu-i sperie mesajul de reintregire a neamului romanesc.

Conducerea Filialei din Leova a PNL ofera, dezinteresat, membrilor PNL din Leova asistenta juridica, precum si asistenta in pregatirea actelor pentru redobindirea cetateniei romane, pe care si-o doresc tot mai muli romani din Republica Moldova, lipsiti abuziv de ea in regimul comunist de factura sovietica.

In structrura de conducere a PNL-Leova au fost alesi adevarati luptatori pentru o administratie publica centrala si locala formata din oameni corecti, cumsecade, de bun-simt, care vor sa devina alesi ai poporului pentru a imbunatati viata comunitatilor, nu pentru a se capatui cu averi din bunul obstesc, asa cum s-a intimplat in perioada comunista si cum are loc in prezent.

Conducerea PNL de la Chisinau le-a explicat oamenilor ca cel de-al doilea stat romanesc nu are nici o sansa de supravietuire decit daca politicienii si cei pe care ii protejeaza vor inceta sa fure de zor statul, daca vor demara reformele si vor pune legea in capul mesei.

Organizatia teritoriala PNL de la Leova se pregateste intens de alegerile locale si ii dorim succes.

Serviciul de Presă al PNL

La Donduşeni şi Edineţ — nici o diferenţă PNL vă urează un Paşte fericit!