Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

PNL vă urează un Paşte fericit!

|versiune pentru tipar||
PNL / 23 aprilie 2011
Partidul Naţional Liberal

In acest an, prin “bunavointa” politicienilor, sarbatorile pascale sint amestecate cu cele electorale. Sa speram ca oamenii de buna credinta vor face fata si acestor realitati, cu sufletul si gindul la Bunul Dumnezeu. Timpul e tot mai frumos, Invierea se apropie in inimile celor ce sint curati si au bun-simt in toate. Alaturi de ei, viata pare mai sigura si greutatile — mai usoare.

Partidul National Liberal este mereu alaturi de cei care stiu sa ramina buni atunci cind vremurile sint nedrepte. Speranta multora astazi este inselata, pentru ca, dupa intunericul ce ne-a dominat un deceniu, a venit mai putina lumina si libertate decit am asteptat. Insa, cu vrerea omului si taria destinului harazit, lucrurile se vor reaseza si fariseii vor pleca la locul de unde nici nu trebuiau sa vina.

Fiecare ne dorim o libertate adevarata, nu una inselatoare. Aceasta parte de popor romanesc a suferit prea mult ca nici astazi, cind o mare parte din lume traieste alte vremi, sa ramina cu sechelele dureroase ale trecutului injust si cu un viitor incert din cauza celor care umbla mereu cu inselaciunea. Dumnezeu a fost mereu alaturi de noi, este si acum, poate ca noi nu intotdeauna am vrut sa il vedem si sa il auzim. E timpul sa il auzim.

Va dorim la toti un Paste fericit, in familia iubita si cu rudele dragi, lumina si pace in suflet, rabdare si deschidere spre bine.

SP al PNL
Sursa: www.pnl.md

Săgeata PNL-istă este îndragită şi la Leova Comunicat de presă al Partidului Naţional Liberal