Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

OFNL sprijină UNIFERO şi a participat la conferinţa a treia

|versiune pentru tipar||
PNL / 1 iulie 2011
Partidul Naţional Liberal

De trei ani exista Uniunea Femeilor Romane, initiata de dna prof. Smaranda Livescu, din Atlanta, Georgia, care, iata, s-a convocat, la Iasi, in cadrul celei de-a treia conferinta internationala. Dna Livescu este originara din Iasi. Mai multe membre ale PNL sint membre ale UNIFERO, iar Organizatia Femeilor National-Liberale a aderat, la constituirea sa, la idealurile UNIFERO.

La conferinta de la Iasi (24–26 iunie) delegatia PNL, formata din 14 doamne, din diferite raioane, a fost activa in cadrul dezbaterilor din diferite compartimente. Doua femei din delegatie, Vitalia Pavlicenco si Ludmila Bolboceanu, s-au invrednicit de diplome de apreciere a activitatii desfasurate pina acum pentru promovarea romanismului si a valorilor democratice.

Dna Mariana Cultuclu a povestit despre calvarul suportat in urma deportarii familiei sale. Problemele abordate au fost managementul proiectelor europene, problemele sociale, violenta in familie, activitatea comunitatilor romanesti peste hotare pentru promovarea valorilor nationale.

Ludmila Bolboceanu a fost aleasa membru in Bordul UNIFERO, iar Alexandra Can si Vitalia Pavlicenco — membre onorifice ale conducerii UNIFERO.

Echipa UNIFERO din R.Moldova va sprijini si institutional, in continuare, aceasta miscare a femeilor romance pentru binele romanilor, pentru viitorul Romaniei.

Serviciul de presă al PNL

PNL a comemorat în PMAN, alături de preoţii de la Mitropolia Basarabiei, victimele ocupaţiei sovietice Femeile naţional-liberale au participat la un Program politic al PNL-România şi s-au învrednicit de premii