Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

La sediul PNL vin în fiece zi pentru discuţii şi aderări oameni de calitate

|versiune pentru tipar||
PNL / 24 aprilie 2015
Partidul Naţional Liberal

În ultimele două săptămâni, mai ales în context electoral, la sediul PNL vin persoane de calitate, care discută cu conducerea formaţiunii şi care aderă la partid, decişi să se implice şi să muncească în campania electorală. Motivaţia pe care o invocă este că, tot mai multă lume, înţelege că numai prin Unirea cu România se poate asigura o schimbare majoră, benefică, pentru populaţia de pe malul stâng al Prutului. Discuţiile purtate denotă o înţelegere corectă a situaţiei, după speranţa prăbuşită după 30 noiembrie.

PNL mulţumeşte tuturor cetăţenilor care manifestă interes faţă de partid şi care depăşesc stereotipul cultivat constant de partidele administrative de sistem legat de faptul că naţional-liberalii, care optează pentru unitatea naţională românească, nu are şansă politică în al doilea stat românesc, fiind “cotaţi” cu şanse doar hoţii şi spălătorii de bani murdari, precum şi cei care obţin rezultate în alegeri prin presiuni asupra bugetarilor şi persecutarea membrilor altor partide, care nu vor să îi ajute pe bugetari să asigure victoria partidelor corupte.

SP al PNL
Sursa: www.pnl.md

Declaraţia PNL pivind alegerile locale după Marea Înşelăciune de la 30 noiembrie Declaraţia PNL de condamnare a atitudinii statului R.Moldova faţă de opţiunea unionistă ca acţiune “împotriva ordinii constituţionale”