Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Spune “DA” curăţeniei

|versiune pentru tipar||
(astăzi PPDA) / 8 octombrie 2011
Partidul “Democraţia Acasă”

La iniţiativa clubului studenţesc “DA” tinerii cu ocazia hramului oraşului care este sărbătorit la 14 octombrie, au decis să organizeze o acţiune socială cu genericul Spune “DA” curăţeniei.

Evenimentul care se va desfăşura la data de 8 octombrie 2011 are drept scop: Curăţirea unui spaţiu verde din oraş, unde de obicei este foarte murdar. Cu toate că oraşul are administraţie, instituţii specializate în salubrizare, este cunoscut faptul că nu se reuşeşte să se menţină ordine acolo unde nu se păstrează. Pentru că toţi ne dorim să avem un oraş curat, verde şi ecologic. Dar recunoaştem că tot societatea se face vinovată de degradarea mediului în care trăim.

Vrem ca prin exemplu propriu să demonstrăm că ne pasă şi că suntem parte a societăţii care poate schimba lucrurile spre bine prin implicarea fiecăruia.

Facem trimitere la proverbul care ne vorbeste: Curat este acolo unde se păstrează şi nu acolo unde se face curat.

Deaceea acţiunea de salubrizare este o modalitate de a sensibiliza opinia publică, ca să devină mai grijulie şi mai atentă şi nu în ultimul rînd să păstreze curăţenia în comunitatea din care face parte.

Facem apel către toţi cetăţenii activi să susţină ideea şi să vină cu noi la ora 12 00 str. Florilor 1 (Liceul Ştefan Cel Mare).

Serviciul de presă al PPDA

Comunicat de presă al Partidului “Democraţia Acasă” Adresarea Partidului Democraţia Acasă către Deputaţi