Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

PCDA: Cerem lichidarea CCCEC-ului

|versiune pentru tipar||
PPDA / 19 iunie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”
Către conducerea Parlamentului
Republicii Moldova Domnului Marian Lupu
Din partea Partidul Comunitar Democratia Acasa

PCDA şi-a propus ca obiectiv prioritar înlocuirea treptată a întregii clase politice.

Acest obiectiv poate fi realizat doar prin susţinerea şi promovarea tinerilor specialişti în diferite ramuri ale statului.

Nu putem fi pasivi atunci cînd tinerii noştri liceeni sunt intimidaţi şi umiliţi de către colaboratorii unei instituţii de stat în asemenea hal. Acţiunea de presiune psihologică a elevilor de catre colaboratorii CCCEC nu poate fi şi nu trebuie trecută cu vederea.

Partidele din Alianţa de guvernare au promis de nenumărate ori pîna la 2009, că vor lichida această instituţie, utilizată de fosta conducere în calitate de “bîtă politico-economică”. AIE de fapt, prin acordul secret a împarţit conform unui algorit instituţiile de forţă între ei, astfel au călcat în picioare promisiunile de lichidare a Centrul. Instituţia s-a dovedit a fi foarte profitabilă unuia ori mai multor partide din AIE.

Partidului Liberal ca exponent a arcului de guvernare arată jalnic şi stupid atunci cînd încearcă să ia apărarea liceenilor intimidaţi de Ofiţerii CCCEC. Prin declaraţiile sale trebuie să înţelegem ca PL-ul nu este la guvernare şi nu poate să decida nimic… sfatul nostru este să iasă public şi să spună cine conduce statul în realitate…

Partidul Comunitar Democratia Acasa cere Alianţei pentru integrare în UE:

  1. Lichidarea urgentă şi necondiţionată a CCCEC.
  2. Investigarea circumstanţelor, depistarea vinovaţilor, tragerea lor la răspundere.
  3. Scuze publice aduse celor care au avut de suferit de pe urma acţiunilor ilegale ale statului.
  4. Înştiinţarea în formă scrisă a petiţionarului conform legii cu privire la petiţii.

Sursa: www.m-da.md

Mesaj de felicitare din partea PCDA cu prilejul Zilei profesionale a medicului şi a farmacistului PCDA: Cine sunteţi voi să blocaţi subteranele cetăţenilor?