Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

PCDA: Cine sunteţi voi să blocaţi subteranele cetăţenilor?

|versiune pentru tipar||
PPDA / 4 iulie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Comunitar Democraţia Acasă consider ilegal şi protestează împotriva închiderii pasajelor subterane pe timp de noapte.

Agentii economici care arendează aceste pasaje închid pe timp de noapte accesul pentru cetăţeni. O singura trecere subterana ramane deschisa, cea din apropierea cinematografului “Flacara”, unde activeaza un casino. Astfel, în circa 15 intersectii cu pasaje subterane, oamenii sunt nevoiţi să încalce regulile de circulaţie traversînd strazile neregulamentar pe timp de noapte. Ei îşi pun viaţa în pericol. Autorităţile se fac că nu ştiu nimic. Între timp au loc accidente fatale, acuzaţi fiind pietonii că ar fi traversat neregulamentar intersecţiile. Aceasta stare de lucru nu mai poate să continue. Primăria dă dovadă de incopentenţă sau nu doreşte să stopeze aceste acţiuni ilegale. Securitatea cetăţeanului nu mai reprezintă pentru autorităţi o valoare. Banuii pe care-i culeg din arendarea pasajelor nu poate fi o scuză pentru a permite agenţilor economici să obstrucţioneze libera circulaţie a cetaţenilor.

Partidul Comunitar Democraţia Acasă condamnă iresponsabilitatea autoritaţilor cît şi a agenţilor comerciali. Chemăm societatea civilă si mass-media să susţină şi să mediatizeze aceste acţiuni de protest.

Joi, 5 iulie, PCDA va organiza doua actiuni de protest, la orele 12:00 si 23:45, în apropierea pasajului din intersecţia str. Izmail si bul. Stefan cel Mare.

Împreună suntem mai puternici.

Doamne Ajută Moldova.

Sursa: www.m-da.md

PCDA: Cerem lichidarea CCCEC-ului PCDA: Jos uzurpatorii!