Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

PCDA: Jos uzurpatorii!

|versiune pentru tipar||
PPDA / 24 iulie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Comunitar Democraţia Acasă a protestat împotriva vizitei la Chişinău a premierului român Victor Ponta. Acţiunea s-a desfaşurat astăzi, 17 iulie, începînd cu ora 12.00.

Mesajele pe care am dorit să le transmitem Tovarăşului Ponta au fost JOS UZUPARTORII şi DA STATULUI DE DREPT.

Nerespectarea Curţii Constituţionale, Ordonanţele de urgenţă, suspendarea preşedintelui Băsescu şi multe alte acte necinstite emise în ultima perioada nu au cum să nu îngrijoreze opinia publică. Premierul român nu respectă statul de drept pe care îl conduce, fapt pentru care fost atenţionat de către liderii Uniunii Europene.

Partidul Comunitar DA îndeamnă guvernarea de la Chişinău să fie mai atentă atunci cînd primeşte în vizită lideri străini.

Ne dorim să credem că conducerea Republicii Moldova nu va urma exemplul necinstit a premierului român. Nu am dori să se înţeleagă că populaţia Republicii Moldova, prin conducerea sa, susţine pe acest impostor neocomunist şi reprezentant fidel a criptocomuniştilor din România gen Iliescu.

Noi, se pare că am scăpat de comunişti, pe cînd la vecinii noştri ei revin la putere. Jos cu comuniştii, marii criminali ai secolului XX.

Deasemenea vrem să transmitem un mesaj de susţinere pentru poporul român: “Fiţi tari, suntem lîngă voi, credem cu tărie că Ţările noastre vor scăpa de această molimă roşie condusă dintr-un singur centru”.

Dreptatea şi Adevărul înving tot timpul chiar dacă cîteodată mai întîrzie.

Cu profund respect şi dragoste sinceră pentru vecinii noştri români.

Sursa: www.m-da.md

PCDA: Cine sunteţi voi să blocaţi subteranele cetăţenilor? Scrisoare deschisă domnului Traian Băsescu Preşedinte al României