Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Scrisoare deschisă domnului Traian Băsescu Preşedinte al României

|versiune pentru tipar||
PPDA / 30 iulie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidului Comunitar “DA” la 17.07.2012 a eşit în Piaţia Marei Adunări Naţionale din mun. Chişinău pentru a protesta împotriva vizitei prim-ministrului României, Victor Ponta şi pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de preşedintele suspendat Traian Băsescu. Manifestanţii au scandat “Jos uzurpatorii”, “Jos Ponta” şi “Sus Basescu”.

Am considerat atunci că Prim-Ministru Ponta este un impostor care a uzurpat puterea în stat şi a demis ilegal Preşedintele României. Patidul Comunitar “DA” a avut convingerea că venirea înalţilor oficiali români este inoportună. Premierul nedoritla Chişinăua avut speranţa ca guvernanţii dela Chişinăuvor antrena votanţii pentru destituirea Preşedintelui suspendat. Dar n-a fost să fie, am declarat atunci în faţa Guvernului că ,, cetăţenii Republicii Moldova nu vor vota destituirea lui Traian Băsescu,, .Cetăţenii Republicii Moldova au fos receptivi la mesajele Partidului Comunitar Democraţia Acasă şi nu au susţinut iniţiativa necinstită şi nelegitimă a premirului Ponta.

Suntem convinşi că în condiţii democratice şi legitime activitatea autorităţilor Statului Român vor fi restabilite în România, petru a marca noi succese în politica interna şi externă.

Suntem ferm convinşi, că activitatea Dumneavoastră prodigioasă v-a aduce bunăstarea aşteptată de poporul Român, iar relaţiile cu Republica Moldova vor cunoaşte o nouă etapă de dezvoltare.

Sunteţi un Preşedinte model pentru Republica Moldova, care a fost, este şi vă fi aproape sufletului cetăţenilor Republicii Moldova.

Cu respect şi înaltă consideraţie:
Doamne Ajută

Vasile Costiuc,
Preşedinte Partidului Comunitar “DA”

Sursa: www.m-da.md

PCDA: Jos uzurpatorii! PLDM fură ca în CODRU