Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

PLDM fură ca în CODRU

|versiune pentru tipar||
PPDA / 31 iulie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Comunitar DA este dezamăgit de acţiunile ilegale ale membrilor Partidului Liberal Democrat.

În urma sensibilizării opiniei publice de catre unii din foştii şi actualii consilieri din or. Codru, printr-un apel public, am aflat că din proprietatea or. Codru au fost sustrase mai multe loturi de pămînt. Evident aceasta s-a făcut cu ajutorul fostului primar care a semnat pe ultima sută de metri de mandat, mai multe acte, fără acordul consiliului local.Toate acţiunile au fost bine gâdite şi realizate cu ajutorul justiţiei, sau mai bine zis a unor judecători şi anume a domnului Anatol Minciună.

Beneficiar a unuia din aceste terenuri în mărime de 5.5 ha. este nimeni altul decît liberal-democratul Pintilii Sandulache. Cum s-a dovedit, dânsul este unul din cei doi fondatori ai Fundaţiei “Asistenţă Americană pentru Moldova” care pretinde că are dreptul legal să ia în folosinţă pentru 49 de ani, această zonă verde de la intersecţia srăzilor Grenoble, Valea Crucii şi Drumul Băcioiului.

Regretabil că după schimbarea promisă în 2009 de către actuala guvernare, nimic nu s-a schimbat, iar hoţii fură ca în CODRU în continuare.

Partidul Comunitar DA solicită preşedintelui Nicolae Timofti să urmărească atent respectarea legii de către instituţiile statului şi să fie cu adevărat un garant al Costituţiei.

Deasemenea solicităm Procuraturii Generale să se autosesizeze în acest caz dubios şi să nu permită cetăţenilor necinstiţi să fure ca în Codru şi să rămînă nepedepsiţi.

Sursa: www.m-da.md

Scrisoare deschisă domnului Traian Băsescu Preşedinte al României MERKEL-PUTIN 23 august 2012 ??? 23 august 1939 RIBBENTROP-MOLOTOV