Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Ce sa întîmplat cu cicliştii la Comrat?

|versiune pentru tipar||
PPDA / 30 august 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Comunitar Democratia Acasă, Partidul Ecologist şi Clubul Cicliştilor Amatori aducem sincere mulţumiri tuturor celor care au participat la acţiunea “Independenţa pe biciclete”. Evenimentul sa desfăşurat pe 26–27 august pe traseul Chişinău-Cimişlia-Comrat-Hînceşti-Chişinău.

Este pentru prima dată în istoria Republicii Moldova cînd un grup de tineri pe biciclete au ales să se deplaseze la Comrat pentru a felicita populaţia din Autonomie cu Ziua Independenţei. Acest gest vine să demonstreze clasei politice că în Moldova poate fi şi altfel de politică. Astfel unele partide extraparlamentare au drept scop consolidarea societăţii şi nu dezbinarea exemplu nedemn fiind cel de la Bălţi.

Această acţiune a confirmat faptul că împreună, ca cetăţeni ai Republicii Moldova, putem construi un stat în cadrul căruia comunitaţile să se respecte şi să conlucreze în toate domenii

Partidul Ecologist şi Partidul Comunitar DA sunt profund recunoscători bravilor ciclişti care au parcurs în două zile peste 200 km. Curajul şi tăria lor de caracter sunt o dovadă că în această ţară mică există patrioţi adevăraţi care de Ziua Independenţei au ales să promoveze un mod sănătos de viaţă.

.Aducem mulţumiri başcanului Găgăuziei Mihail Formuzal şi administraţiei sale care au organizat o primire călduroasă în oraşul Comrat. Deasemenea mulţumim gazdelor de pe traseu şi anume primarul de Cimişlia domnul Răileanu Gheorghe şi primarul de Hînceşti Botnari Alexandru, care au avut grijă ca participanţii să primească hrană şi asistenţă pentru a duce la bun sfîrşit acţiunea.

Nu în ultimul rînd vrem să mulţumim echipelor mobile medicale şi a poliţiei rutiere care au asigurat asistenţă şi protecţie pe tot pacursul traseului.

Vrem să încheem cu un apel către toate forţele politice să contribuie la consolidarea încrederii între etniile care locuiesc pe teritoriul RM, aceasta fiind unica cale sigura de prosperare a Ţării în care traim cu toţii…

Sursa: www.m-da.md

MERKEL-PUTIN 23 august 2012 ??? 23 august 1939 RIBBENTROP-MOLOTOV Ce-i al nostru, e al fiecăruia din noi!