Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

PCDA: Cadou pentru chişinăueni

|versiune pentru tipar||
PPDA / 17 octombrie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Duminica, 14 octombrie, in ziua hramului or. Chisinau tinerii activisti din organizatia locala Soldanesti impreuna cu organizatia studenteaasca PCDA au venit cu un cadou surprinzator pentru locuitorii si oaspetii capitalei organizand, pentru cei din urma, o demonstrare de lucrari in stil origami care urmau sa fie cadonate trecatorilor si admiratorilor acestui gen de arta nipona.

Cel mai impresionant si surprinzator lucru pentru cetatenii care sarbatoreau din plin si cu mult zel hramul, a fost faptul ca, printre multimea de gherete si chioscuri comerciale, doi copii, Ovidiu Rabii si Calin Stratila — ambii elevi la Liceul teoretic “Stefan cel Mare si Sfant” or.Soldanesti, instalandu-si o masa au venit sa confectioneze si sa daruie GRATIS tuturor inimi, fluturi, flori, cocori si alte modele din hartie.

La rindul lor, copiii au ramas fascinati de atentia ce li-a fost acordata si imediat dupa ce au terminat actiunea, si-au dat propunerea sa mearga si prin alte orase cu astfel de surprize placute pentru locuitorii de acolo.

Suntem mindri de ardoarea sustinatorilor nostri mai mici si speram ca si cei maturi, indiferent de fractiuni si interese politice sa vina, la rindul lor, macar uneori cu gesturi frumoase pentru concetateni organizandul-le cite o clipa de fericire.

Sursa: www.m-da.md

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a Pedagogului Politicienii “curaţi” atacă presa liberă