Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Politicienii “curaţi” atacă presa liberă

|versiune pentru tipar||
PPDA / 8 februarie 2013
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Comunitar Democraţia Acasă condamnă atacurile murdare ale presedintelui PL impotriva presei. Nu asta am aşteptat de la noua guvernare.

Comuniştii au procedat anume aşa cu presa liberă pîna pe 7 aprilie 2009 ştim cu toţi ce a urmat. Amintim pentru cei cu memoria scurtă, Mihai Ghimpu a benificiat poate cel mai mult de susţinerea postului de televiziune Jurnaltv şi asta atunci cănd nu avea acces la alte televiziuni, inclusiv “televiziunea publică”.

Un articol incomod nu poate fi argument pentru a ataca o întreagă instituţie mass media, mai ales prima televiziune de ştiri creată după 7 aprilie 2009. Deputatul liberal trebuie să-şi ceară scuze fată de jurnalisti! Mihai Ghimpu trebuie să treacă peste “amaraciune” şi sa-şi ceară scuze, inclusiv de la tinerii pe care ia trădat şi pentru Revoluţia Furată.

Guvernarea actuală s-a angajat odată cu preluarea puterii să protejeze presa liberă! Aşa înţelege liderul liberal libertatea de exprimare garantată de constituţie!!!

Vrem REFORME nu atacuri la libertatea de exprimare.

Serviciul de presă a PCDA
Sursa: costiuc.wordpress.com

PCDA: Cadou pentru chişinăueni Declaraţia Partidului politic Democraţia Acasă cu privire la evenimentele din 7 aprilie 2009