Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Vasile Costiuc: DA pentru IOHANNIS!

|versiune pentru tipar||
PPDA / 29 octombrie 2014
Partidul “Democraţia Acasă”

Democraţia Acasă este Partidul tinerilor curajoşi şi necompromişi din Republica Moldova care au decis să rămînă şi să FACĂ ORDINE ACASĂ.

Echipa Democraţia Acasă parte a generaţiei 7 aprilie transmite un mesaj de susţinere şi de încurajare pentru candidatul la funcţia de preşedinte a României domnul Iohannis Klaus.

Clasa politică de la Bucureşti este măcinată de lupte interne care slăbesc economia şi alungă cetăţenii din Ţară. Credem că România merită un preşedinte echilibrat şi puternic un părinte al Naţiunii, un garant al respectării constituţiei. O Românie puternică, cu o voce clară şi respectată în comunitatea Europeană.

Republica Moldova în drumul său European are nevoie de un vecin de nădejde, un Aliat puternic, sigur şi previzibil.

Echipa Partidului Democraţia Acasă cheamă toţi oamenii de bună credinţă care deţin cetăţenia Română să vină duminică 2 noiembrie 2014 la secţiile de votare şi să susţină candidatul ACL — Alianţa Creştin Liberală din România Klaus Iohannis.

Suntem alături vă susţinem şi vă aşteptăm la Chişinău.

Doamne Ajută!

Sursa: pda.md

Cerem Guvernulu şi dlui Leancă personal să-şi prezinte intenţiile reale în actul de semnare a Acordului de Asociere RM-UE Excelenţei Sale, Domnului Klaus Iohannis, Preşedintele României