Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Excelenţei Sale, Domnului Klaus Iohannis, Preşedintele României

|versiune pentru tipar||
PPDA / 19 noiembrie 2014
Partidul “Democraţia Acasă”

Stimate Domnule Preşedinte,

Echipa Partidului “Democraţia Acasă”, are deosebita plăcere şi onoare de a vă prezenta cele mai călduroase felicitări pentru alegerea Domniei Voastre în înalta funcţie de Preşedinte al României.

Vă dorim un mandat deplin si activ, să fiţi acel etalon moral care să consolideze societatea Românească dezbinată si împrăştiată.

Credem că aveţi o şansă istorică să fiţi primul Preşedinte care va unifica societatea indiferent de îndoctrinările politice…

Dorim ca sloganul *ne-am luat Ţara înapoi* să devină cu adevărat o realitate. Ne dorim o Ţară Frumoasă, liberă de stereotipuri şi prejudecăţi unde toţi au şanse egale pentru dezvoltare.

Visăm la ziua în care Românii să nu-şi parasească vatra strămoşească iar cei plecaţi să se întoarcă la o viaţă decentă ACASĂ.

Echipa “DA!” şi-a asumat vectorul de dezvoltare Pro-european, pentru asta avem nevoie de un vecin puternic şi sigur, Republica Moldova alături de o Românie a lucrului bine făcut, într-o Europă Unită.

Vă urăm sănătate, răbdare si dragoste de oameni.

Sursa: pda.md

Vasile Costiuc: DA pentru IOHANNIS! Partidul Democraţia Acasă declară că alegerile din 30 noiembrie 2014 nu au fost libere şi corecte