Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Sute de oameni au depus cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPEM / 27 martie 2015
Partidul Popular European din Moldova

Aproape 800 de cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova au fost depuse, la cortul PPEM, instalat lângă Arcul de Triumf, din centrul capitalei. În decursul zilei, simpatizanţii au fost întâmpinaţi de membrii Grupului de iniţiativă. Aceştia au ascultat părerile celor veniţi, au răspuns la întrebările lor şi au adunat propuneri ce vor sta la baza construcţiei Partidului Popular European din Moldova.

Oamenii au spus că au decis să devină membri ai PPEM pentru că “acesta este singurul partid care le insuflă încredere şi care are cele mai mari şanse să scoată ţara din corupţie şi sărăcie”.

Solicitat de ziarişti, deputatul Iurie Leancă a precizat: “Etapa este foarte importantă. Astăzi am demarat procesul de colectare a semnăturilor, urmează să mergem în centrele raionale, în localităţile din Moldova, astfel încât sper ca în maximum trei-patru săptămâni să avem minimul necesar de semnături”.

Colectarea cererilor de aderare la Partidul Popular European din Moldova va avea loc şi mâine, între orele 9.00 şi 18.00, la cortul PPEM amplasat lângă Arcul de Triumf din Chişinău. Ulterior, acţiunea se va extinde în toată ţara.

PPEM se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta şi va fi un partid al dialogului şi al raţiunii, destinat tuturor cetăţenilor.

Sursa: ppe.md

Declaraţia Grupului de iniţiativă pentru crearea Partidului Popular European din Moldova (PPEM) Peste 1600 de cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova, în doar două zile