Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Peste 1600 de cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova, în doar două zile

|versiune pentru tipar||
PPEM / 28 martie 2015
Partidul Popular European din Moldova

Partidul Popular European din Moldova are încă peste 800 de membri. Noile cereri au fost adunate de la susţinători în cea de-a doua zi a acţiunii de colectare a semnăturilor, desfăşurată la cortul PPEM, din centrul Chişinăului.

Nici ploaia nu i-a oprit pe simpatizanţii PPEM, iar membrii Grupului de iniţiativă, în frunte cu Iurie Leancă, i-a întâmpinat şi astăzi, vorbindu-le despre noul proiect politic.

Oamenii au afirmat că vor să facă parte din Partidul Popular European din Moldova pentru a participa la procesul de modernizare a ţării, considerând că această formaţiune politică este singura care îşi va realiza angajamentele, deoarece este constituită dintr-o echipă de profesionişti.

Astfel, în ultimele două zile, au fost adunate peste 1600 de cereri de aderare de la susţinătorii veniţi la cortul PPEM.

Grupul de iniţiativă anunţă că cererile vor fi colectate şi mâine, la solicitarea mai multor persoane care vor să adere la Partidul Popular European din Moldova. Astfel, duminică, 29 martie, simpatizanţii care nu au reuşit să se alăture echipei PPEM, sunt aşteptaţi între orele 9.00 şi 18.00 la cortul care este amplasat lângă Arcul de Triumf. Ulterior, acţiunea se va extinde în toată ţara.

Sursa: ppe.md

Sute de oameni au depus cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova Partidul Popular European din Moldova a colectat, în numai trei zile, mai mult de jumătate din cererile necesare pentru înregistrare