Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Partidul Popular European din Moldova a colectat, în numai trei zile, mai mult de jumătate din cererile necesare pentru înregistrare

|versiune pentru tipar||
PPEM / 29 martie 2015
Partidul Popular European din Moldova

Peste 2200 de cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova au fost acumulate în numai trei zile la cortul PPEM, amplasat lângă Arcul de Triumf. Simpatizanţii au venit rând pe rând, în ciuda ploii de afară, pentru a-şi exprima dorinţa de a adera la partidul care le insuflă încrederea într-un viitor mai bun.

Oamenii veniţi să-şi dea semnăturile în susţinerea PPEM au spus că îşi pun mari speranţe în noua formaţiune politică. Membrii Grupului de iniţiativă le-au vorbit simpatizanţilor despre proiectul PPEM şi au adunat propuneri de la aceştia pentru a le pune la bazele construcţiei noii formaţiuni politice.

Acţiunea de colectare a cererilor de aderare la Partidul Popular European din Moldova a durat trei zile, în perioada 27–29 martie, la cortul instalat în centrul capitalei. În zilele ce urmează vor fi strânse semnături din raioane.

Procesul de constituire a Partidului Popular European din Moldova a fost lansat la 23 martie. PPEM este o formaţiune politică ce se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta, un partid al dialogului şi al raţiunii, care îşi propune să fie al tuturor cetăţenilor.

Sursa: ppe.md

Peste 1600 de cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova, în doar două zile Majoritatea consilierilor liberal-democraţi din Basarabeasca au ieşit din PLDM şi aderă la Partidul Popular European din Moldova