Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Majoritatea consilierilor liberal-democraţi din Basarabeasca au ieşit din PLDM şi aderă la Partidul Popular European din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPEM / 30 martie 2015
Partidul Popular European din Moldova

Un grup de consilieri raionali din Basarabeasca a renunţat la carnetul de membru al PLDM şi aderă la noul proiect politic — Partidul Popular European din Moldova. Decizia este confirmată printr-un demers semnat de către aceştia.

Consilierii susţin că vor să devină parte a Partidului Popular European din Moldova, deoarece cred că acest proiect politic este o forţă capabilă să readucă încrederea cetăţenilor în viitorul european al ţării. Drept urmare, ei îndeamnă şi alte persoane să se alăture demersului lor.

În urmă cu două zile, şi un grup de consilieri şi primari, dar şi câţiva lideri ai gospodăriilor agricole din raionul Cimişlia au anunţat că părăsesc PLDM şi aderă la Partidul Popular European din Moldova, invocând aceleaşi motive.

PPEM se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta şi va fi un partid al dialogului şi al raţiunii, destinat tuturor cetăţenilor.

Sursa: ppe.md

Partidul Popular European din Moldova a colectat, în numai trei zile, mai mult de jumătate din cererile necesare pentru înregistrare Membri ai Partidului Forţa Poporului au decis să adere la Partidul Popular European din Moldova