Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Secretarul fracţiunii PLDM în Consiliul Municipal din Bălţi părăseşte formaţiunea şi aderă la Partidul Popular European din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPEM / 2 aprilie 2015
Partidul Popular European din Moldova

Secretarul fracţiunii PLDM în Consiliul Municipal din Bălţi, Vlad Ghiţu, a anunţat că parăseşte fracţiunea din care face parte şi iese din acest partid pentru a se alătura echipei PPEM. Acesta spune că îşi va continua activitatea în Consiliul Municipal Bălţi şi va contribui cu idei constructive la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor.

“Doar împreună cu o echipă tânără, dinamică şi profesionistă vom reuşi să rezolvăm problemele cetăţenilor, să combatem corupţia şi să reducem sărăcia atât în orase, cât şi în sate”, a mai declarat Vlad Ghiţu.

Partidul Popular European din Moldova creşte în fiecare zi, având susţinători în toată ţara. Ieri, mai mulţi membri ai Partidului Forţa Poporului au decis să adere la PPEM, reprezentând organizaţiile teritoriale Chişinău, Bălţi, Ştefan Vodă, Ocniţa, Rîşcani, Glodeni, Teleneşti, Leova, Hînceşti, Ialoveni, Străşeni, Cahul, Edineţ şi Soroca.

La fel, săptămâna trecută, primari şi consilieri ai PLDM din Cimişlia şi Basarabeasca au ieşit din partid şi s-au alăturat noului proiect politic al lui Iurie Leancă. Amintim că la 23 martie, a fost lansat procesul de creare a Partidului Popular European din Moldova, care se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta.

Sursa: ppe.md

Membri ai Partidului Forţa Poporului au decis să adere la Partidul Popular European din Moldova Partidul Popular European din Moldova a adunat toate semnăturile necesare pentru înregistrare