Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Partidul Popular European din Moldova a adunat toate semnăturile necesare pentru înregistrare

|versiune pentru tipar||
PPEM / 6 aprilie 2015
Partidul Popular European din Moldova

În numai zece zile, Grupul de iniţiativă pentru crearea Partidului Popular European din Moldova a adunat peste 4000 de cereri de aderare la această formaţiune politică.

Totuşi, reprezentanţii PPEM spun că nu se opresc aici, ci vor continua să meargă prin centrele raionale pentru a discuta direct cu susţinătorii. “Noi suntem un partid al tuturor — un partid al fiecărui cetăţean şi pentru fiecare cetăţean. Pentru noi contează opinia cetăţenilor şi vom organiza întâlniri permanente cu ei, astfel încât aceştia să fie implicaţi la identificarea soluţiilor şi împreună să creăm un viitor european la noi acasă, în Moldova”, afirmă membrii Grupului de iniţiativă.

Campania de colectare a semnăturilor pentru constituirea Partidului Popular European din Moldova a luat startul la 27 martie, în Chişinău, unde a fost instalat un cort de informare al PPEM. Ulterior, acţiunea s-a extins în alte localităţi: Bălţi, Soroca, Orhei, Sângerei, Criuleni, Ungheni, Străşeni, Anenii Noi, Căuşeni, Cimişlia şi Nisporeni.

Grupul de iniţiativă pentru crearea PPEM este format din studenţi, antreprenori, medici, profesori universitari, diplomaţi şi oameni de cultură. Partidul Popular European din Moldova se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta, fiind un partid al dialogului şi al raţiunii, care va reuşi să unească toţi cetăţenii în jurul proiectului de modernizare a ţării.

Sursa: ppe.md

Secretarul fracţiunii PLDM în Consiliul Municipal din Bălţi părăseşte formaţiunea şi aderă la Partidul Popular European din Moldova Foşti angajaţi ai instituţiilor de drept şi participanţi la conflictul militar de pe Nistru au decis să adere la Partidul Popular European din Moldova