Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

A fost constituită Organizaţia de Femei a PPEM

|versiune pentru tipar||
PPEM / 5 martie 2016
Partidul Popular European din Moldova

Astăzi, 5 martie 2016, a fost constituită Organizaţia de Femei a Partidului Popular European din Moldova. La conferinţa de constituire au participat peste 100 de delegaţi din majoritatea raioanelor Republicii Moldova. Preşedintele organizaţiei a fost aleasă Lucia Spoială. Primarul or. Durleşti din partea PPEM, Eleonora Şaran, a fost aleasă vicepreşedinte al organizaţiei. Organizaţia îşi propune să promoveze valorile europene, să promoveze femeile în structurile de conducere ale PPEM şi ale ţării.

În deschiderea evenimentului, preşedintele PPEM, Iurie Leancă, a vorbit despre importanţa constituirii unei organizaţii de femei, precum şi despre importanţa implicării fiecărui cetăţean în viaţa politică din ţară.

“Cea mai mare realizare pe care a avut-o PPEM a fost şi este echipa. Astfel, organizaţia care se formează astăzi va completa echipa noastră, fiind convins că vom avea cea mai bună organizaţie de femei din Republica Moldova, aşa cum este cea de tineret. Datoria noastră este să nu descurajăm, să nu pierdem încrederea că putem face ca moldovenii să rămână în această ţară. Împreună avem şanse să schimbăm ţara în care trăim”, a menţionat Iurie Leancă.

La rândul său, Lucia Spoială, proaspătul preşedinte ales al organizaţiei, a mulţumit participanţilor la eveniment pentru suport şi încrederea acordată.

“Împreună trebuie să fim o forţă pentru ţara noastră şi să fim solidari cu cei care pledează pentru îmbunătăţirea vieţii fiecărui cetăţean. Femeile nu sunt în spate, ci chiar în faţa bărbaţilor, fiind în stare să demonstreze că pot face schimbarea”, a conchis Lucia Spoială.

De asemenea, membrii Organizaţiei de Femei a PPEM au trasat obiectivele şi scopurile de viitor, au aprobat un regulament de activitate, au ales organele de conducere.

Sursa: ppe.md

Declaraţia fracţiunii Blocului Electoral “Platforma Popular Europeană Iurie Leancă” PPEM cere retragerea urgentă a proiectului legii cu privire la statutul municipiului Chişinău de pe agenda parlamentară