Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Declaraţie-apel a PPR către Partidele de Orientare Democrată

|versiune pentru tipar||
PPR (astăzi PN) / 27 septembrie 2008
Partidul Nostru

Alegerile parlamentare din 2009 sunt cruciale pentru destinul Republicii Moldova. Acum se impune mai mult ca oricând debarcarea comuniştilor de la guvernare.

Întru realizarea acestui obiectiv, Partidul Popular Republican se adresează către partidele şi politicienii din opoziţie să facă un front comun, consolidându-şi forţele. Doar pe această cale poate fi înlăturat de la putere regimul Voronin — Roşea, în urma căruia majoritatea populaţiei s-a pomenit la pragul sărăciei, mizeriei sociale, confruntându-se cu zeci de probleme ce compromit statul de drept, care pretinde că se dezvolte conform normelor democratice.

În aceste condiţii, Partidul Popular Republican cheamă partidele şi politicienii din opoziţie, ce nu au colaborat cu regimul criminal Voronin — Roşca, să-şi unească eforturile în nobila misiune de dezvoltare a Republicii Moldova, ca pe liste parlamentare nu vor nimeri persoane ce ar repeta fapta ruşinoasă a celora, care 1-au votat pe cel mai odios exponent al partidului comunist V. Voronin la postul de preşedinte.

Suntem deschişi pentru o colaborare în scopul identificării unei soluţii sigure pentru a inclina rezultatele viitorului scrutin electoral în favoarea Republicii Moldova şi a cetăţenilor ei. Ne exprimăm, de asemenea speranţa, că formaţiunile politice şi liderii lor se vor pătrunde cu adevărat de responsabilitatea ce le revine şi vor face un pas hotărâtor să readucă Republica Moldova în rândul statelor cu guvernări democratice.

Declaraţia PPR cu privire la încălcarea dreptului la libera exprimare în Republica Moldova Declaraţia PPR cu privire la numirea repetată a lui Gheorghe Papuc în funcţia de ministru al afacerilor interne