Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Declaraţie privind decizia Partidului Popular Republican de a susţine Uniunea Centristă din Moldova la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009

|versiune pentru tipar||
PPR (astăzi PN) / 12 februarie 2009
Partidul Nostru

Partidul Popular Republican isi anunta decizia politica de a sustine Uniunea Centrista din Moldova la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009.

Sintem siguri ca aceasta decizie este una corecta si de perspectiva in situatia politica ce s-a creat in Republica Moldova. Tara are nevoie de forte politice sanatoase, de politicieni care au demonstrat, prin activitatea lor de-a lungul anilor, ca pentru ei conteaza numai interesul cetateanului si al statului, care au contribuit, prin actiuni concrete, nu prin declaratii, la consolidarea statalitatii, promovarea reformelor, afirmarea democratiei si statului de drept, cresterea nivelului de bunastare a populatiei. Aceste principii ne-au calauzit si ne vor calauzi intotdeauna!

Impreuna spre o viata mai buna!

Nicolae Andronic, preşedinte al Partidului Popular Republican
Liderul PPR a atacat în Curtea de Apel decizia instanţei de judecată de condamnare a sa Declaraţia PPR privind atacurile de imagine şi dezinformarea cetăţenilor la care recurge postul de televiziune “Moldova-1”