Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

De 8 martie, Partidul Nostru a oferit 30 de mii de lalele, mărţişoare şi felicitări

|versiune pentru tipar||
PN / 8 martie 2015
Partidul Nostru

De 8 martie susţinătorii lui Renato Usatîi au desfăşurat o acţiune de sărbătoare în întreaga ţară pentru a felicita doamnele şi domnişoarele cu ocazia Zilei Internaţionale a Femei.

Ziua de 8 martie şi-a făcut simţită prezenţa într-un mod deosebit de plăcut în toate raioanele ţării prin intermediul Partidului Nostru.

Femeile din toate oraşele şi raioanele ţării au primit, de 8 martie, cadouri din partea conducerii Partidului Nostru, dar şi a colegilor din Organizaţiile teritoriale ale formaţiunii politice. Dis-de-dimineaţă activiştii partidului,condus de Renato Usatîi, au dăruit femeilor flori şi mărţişoare, însoţite de felicitări şi cele mai calde urări de bine cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Partidul Nostru desfăşoară o astfel de acţiune, dedicată frumoasei sărbători a primăverii, al doilea an consecutiv. Anul trecut 12 mii de flori au ajuns la femeile din Moldova, iar în acest an peste 30 de mii de femei au avut parte de astfel de surprize.

“Gestul nostru constituie un semn de recunoştinţă, admiraţie şi apreciere, dar şi pentru a le face o surpriză în această zi de sărbătoare femeilor Moldovei cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Astfel, dorim să le urăm multă sănătate, fericire, dragoste şi mult noroc, pentru că femeile merită tot ce este mai bun pe lume.” — au declarat organizatorii acţiunii.

Lalele şi mărţişoarele oferite de activişti au fost însoţite şi de felicitări din partea liderului formaţiunii politice Renato Usatîi, care le-a adresat cele mai frumoase cuvinte de felicitare şi urări de sănătate, bunăstare, căldură sufletească şi iubire.

“Dragi femei!

În această zi frumoasă de primăvară Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, exprimându-Vă toată dragostea şi admiraţia.

Pentru că sunteţi cele care înseninează viaţa, daţi lumii mai multă frumuseţe, iubire, înţelepciune, sensibilitate, tandreţe, fineţe — meritaţi aprecierea şi recunoştinţa supremă.

Cuvintele, chiar cele mai alese, nu au puterea să cuprindă imensitatea valorii existenţei femeii.

Să fiţi mereu apreciate şi inspirate de căldură sufletească, de susţinere, respect,bunăvoinţă,iar pacea şi înţelegerea să domine mereu în sufletul şi familiile Dumneavoastră.

Să aveţi o sărbătoare frumoasă, plină de emoţii pozitive, multe flori, dragoste, iar în suflet mereup rimăvară.” — se spune în felicitarea lui Renato Usatîi.

Sursa: ru1.md

Victorie multaşteptată! Partidul Nostru a fost înregistrat la Ministerul Justiţiei Renato Usatîi: Voi participa sigur şi în alegerile locale, şi în alegerile parlamentare