Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Plahotniuc intenţionează să adopte sistemul mixt de vot deja joi?

|versiune pentru tipar||
PN / 18 iulie 2017
Partidul Nostru

Joi, 20 iulie, Plahotniuc va împinge lumea la un miting masiv care va imita “susţinerea populară” a modificărilor sistemului electoral.

Despre aceasta, cu trimitere la propriile surse, a anunţat pe pagina sa de Facebook vicepreşedintele “Partidului Nostru” Dumitru Ciubaşenco. “Am primit o informaţie că Plahotniuc a dat comanda să aducă joi, 20 iulie, la 9:00, în faţa clădirii Parlamentului, cît mai multă lume posibil, pentru a imita «susţinerea populară» a votării pentru «mixtul» lui Plahotniuc-Dodon. Oponenţii planului lor, la fel, au două zile pentru a-şi aduna forţele şi a veni în faţa Parlamentului”, se arată în postarea politicianului.

Joi, 20 iulie, Plahotniuc va împinge lumea la un miting masiv care va imita “susţinerea populară” a modificărilor sistemului electoral. Despre aceasta, cu trimitere la propriile surse, a anunţat pe pagina sa de Facebook vicepreşedintele “Partidului Nostru” Dumitru Ciubaşenco. “Am primit o informaţie că Plahotniuc a dat comanda să aducă joi, 20 iulie, la 9:00, în faţa clădirii Parlamentului, cît mai multă lume posibil, pentru a imita «susţinerea populară» a votării pentru «mixtul» lui Plahotniuc-Dodon. Oponenţii planului lor, la fel, au două zile pentru a-şi aduna forţele şi a veni în faţa Parlamentului”, se arată în postarea politicianului.

Sursa: pnru.md

Declaraţia “Partidului Nostru” cu privire la intenţiile regimului Plahotniuc de a dezlănţui un nou război pe Nistru “Plahotniuc şi Dodon se grăbesc să finiseze lucrul lor murdar!” — “Partidul Nostru” îndeamnă toţi cetăţenii să iasă la protestul din 20 iulie, în faţa clădirii Parlamentului