Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Seminarul Regional Nord al tinerilor Partidului Popular

|versiune pentru tipar||
PPRM / 8 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 6 octombrie curent, la Bălţi a avut loc seminarul regional al tinerilor Partidului Popular din Republica Moldova. Pe ordinea de zi s-au discutat activităţile preconizate pentru organizarea Conferinţei Tinerilor Partidului Popular, care va avea loc la 20 octombrie 2012.

În cadrul şedinţei a fost adus la cunoştinţă modul de desfăşurare a conferinţei în cauză şi modalitatea prin care tinerii din teritoriu pot veni cu idei şi propuneri pentru o conlucrare cît mai productivă. De asemenea a fost prezentată pagina web a partidului şi interacţiunea acesteia cu alte reţele de socializare. Tinerii au fost îndemnaţi să participe activ la schimb de opinii şi propuneri pentru a disemina informaţia în regiune.

Organizaţiile de Tineret ale Partidului Popular din Republica Moldova preconizează ca pînă la 20 octombrie curent, să organizeze astfel de seminare în toate regiunile ţării.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Mesaj de felicitare din partea Partidului Popular din Republica Moldova, cu ocazia Zilei Internaţionale a Profesorului Şedinţa Biroului Permanent a Organizaţiei de Tineret din Chişinău, sectorul Centru