Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Comunicat de presă al Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 noiembrie 2012 | 
Partidul Popular din Republica Moldova

La 17 noiembrie curent, Partidul Popular din Republica Moldova îşi convoacă cel de-al doilea Congres, la care se propune adoptarea unui Statut şi Program politic nou al formaţiunii. Totodată, în cadrul evenimentului se va discuta schimbarea structurii conducerii Partidului.

Situaţia care s-a creat astăzi în Republica Moldova impune necesitatea de a crea pe arena politică a ţării o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova.

Partidul Popular a fost constituit la 15 aprilie 2011, fiind o formaţiune reprezentativă şi consolidatoare, avînd la bază Doctrina Populară. Este un partid modern, cu vocaţie europeană, care militează pentru edificarea în Republica Moldova al statului de drept, democrat şi suveran, în conformitate cu principiile generale ale Constituţiei Republicii Moldova.

Scopul de bază al Partidului este de a uni o echipă experimentată, competitivă şi responsabilă, care ar putea să implementeze ceea spre ce s-a tins pe parcursul mai multor ani de zile — prosperitatea şi stabilitatea în societatea noastră. Astfel, astăzi, Partidul Popular din Republica Moldova şi-a consolidat echipele teritoriale în 29 raioane ale ţării, UTA Găgăuzia, municipiul Bălţi şi Chişinău, avînd ca membri de partid peste 5500 de persoane, întrunite în mai mult de 500 Organizaţii Primare, cu o experienţă vastă în administrare şi politică.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Stabilitatea politică în ţara noastră — o prioritate pentru Partidul Popular din Republica Moldova Partidul Popular a ales formatul conducerii organizaţiei şi a trasat obiectivele pentru perioada imediat următoare în cadrul Congresului care a avut loc la Chişinău