Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Vizitele de lucru ale Preşedintelui Organizaţiei de Tineret, Ian Lisnevschi, în Nordul Moldovei

|versiune pentru tipar||
PPRM / 24 ianuarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În data de 24 ianuarie curent preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular, Ian Lisnevschi a efectuat vizite de lucru în mai multe localităţi din nordul ţării.

Prima din agenda zilei a fost şedinţa de la Teleneşti, unde preşedintele s-a întîlnit cu liderul Organizaţiei de Tineret din localitate, Boris Devdier. S-a discutat despre proiectele preconizate pentru anul 2013, repartizarea tinerilor în comisii de specialitate şi folosirea mijloacelor informaţionale pentru dezvoltarea organizaţiei în cauză.

După o oră de discuţii amicale, Ian Lisnevschi şi-a luat rămas bun şi a mers la Glodeni. Prima staţie a fost în satul Duşmani, unde preşedintele Organizaţiei Teritoriale Glodeni a partidului, Gheorghe Filip, i-a facut cunoştinţă domnului Lisnevschi cu un tînăr carismatic şi plin de iniţiativă, Stelea Ion, ca potenţial membru al proiectului “Guvernul din umbră”. În oraşul Glodeni, Ian Lisnevschi a vizitat sediul Partidului Popular şi a discutat cu vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret de aici, despre problemele cu care se confruntă organizaţia şi situaţia reală din localitate la ora actuală.

Ultima vizită de lucru a avut loc la Bălţi. Aici s-a întilnit cu preşedintele Organizaţiei de Tineret a PPRM din Sîngerei, Stelea Anton. S-a discutat despre necesitatea organizării Consiliului Politic a organizaţiei şi planurile pentru anul 2013 a tinerilor din Sîngerei.

Tot aici, Organizaţia de Seniori din Bălţi şi-a desfăşurat primul Consiliu Politic din acest an, iar Ian Lisnevschi a luat parte ca membru Biroului Permanent Central a PPRM. Şedinţa s-a desfăşurat într-o atmosferă amicală, cu propuneri, păreri contradictorii, dar şi dolianţe, toate pentru o mai bună funcţionare a organizaţiei.

La finele acesteia, preşedintele Organizaţiei de Tineret, Ian Lisnevschi s-a întors la Chişinău.

La Bălţi, a avut loc primul Consiliu Politic al Organizaţiei Teritoriale a PPRM, Bălţi

La 24 ianuarie curent, la Bălţi, a avut loc primul Consiliu Politic al Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular, Bălţi.

Principalele subiecte discutate pe ordinea de zi a şedinţei au fost raportul de activitate pentru anul 2012, planul de acţiuni pentru anul 2013 şi primirea noilor membri în rîndul Consiliului Politic.

Iurie Prisăcari, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova a menţionat că la etapa actuală este cel mai important să ne consolidăm echipa, prin atragerea persoanelor responsabile şi competente.

Astfel, în urma discuţiilor, membrii Consiliului Politic au votat unanim planul de acţiuni. A doua chestiune de pe ordinea de zi a fost primirea noilor membri în Consiliu Politic. După diferite propuneri , în rîndurile membrilor au fost acceptate 3 persoane: Grecu Gheorghe, Sîrbu Elena şi Donţu Ion.

În cadrul şedinţei Consiliului Politic s-au discutat şi alte întrebări ce ţin de problemele organizatorice, fiecare din cei prezenţi venind cu idei de soluţionare a acestora.

La şedniţa au participat copreşedintele Partidului Popular, Guţu Vasile şi Preşedintele Organizaţiei de Tineret, Lisnevschi Ian.

Sursa: www.pprm.md

Au loc şedinţele Consiliilor Politice lărgite în cadrul Organizaţiilor Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova A avut loc Şedinţa de Constituire a Organizaţiei de Femei a Partidului Popular din Bălţi