Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc Şedinţa de Constituire a Organizaţiei de Femei a Partidului Popular din Bălţi

|versiune pentru tipar||
PPRM / 24 ianuarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

La 24 ianuarie curent a avut loc Şedinţa de Constituire a Organizaţiei de Femei a Partidului Popular din Bălţi.

Pe ordinea de zi erau incluse chestiuni precum alegerea Biroului Permanent, preşedintele şi vicepreşedintele Organizaţiei de Femei şi delegarea membrilor la Conferinţa Naţională a Femeilor.

În urma discuţiilor, privind prima chestiune de pe ordinea de zi, s-a votat unanim ca Biroul Permanent să fie format din 9 persoane, dintre care 7 au fost alese iar celelate 2 vor fi înaintate pe parcurs.

În funcţie de preşedinte şi vicepreşedinte a Organizaţiei a fost propusă Derevici Tatiana şi respectiv Magnet Elena. Candidaturile în cauză au fost votate unanim.

Privitor la ultima chestiune de pe ordinea de zi s-a decis delegarea a 4 membri a organizaţiei, la Conferinţa Naţională a Femeilor, toate persoanele fiind votate unanim.

Şedinţa a avut loc într-o atmosferă amicală, iar la sfirşitul acesteia, doamnele au fost felicitate pentru curajul de care dau dovadă şi li s-a urat succes.

Sursa: www.pprm.md

Vizitele de lucru ale Preşedintelui Organizaţiei de Tineret, Ian Lisnevschi, în Nordul Moldovei Au loc şedinţele Consiliilor Politice Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova