Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Au loc şedinţele Consiliilor Politice Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 29 ianuarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada 21–27 ianuarie curent, mai multe Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova, au petrecut şedinţele Consiliilor Politice Teritoriale, cu participarea conducerii formaţiunii.

Principalele întrebări discutate pe ordinea de zi a întrunirilor, au fost dezbaterile pe marginea planului de acţiuni al anul 2013, pentru fiecare Organizaţie Teritorială în parte. Astfel, în opt raioane a fost aprobat planul de activităţi preconizate pentru anul curent. Printre acţiunile de bază pot fi menţionate: coaptarea noilor membri şi constituirea Organizaţiilor Primare în fiecare localitate rurală din ţară.

Totodată, în cadrul şedinţelor Consiliilor, au fost constituite Organizaţiile Teritoriale de Femei a Partidului Popular din Republica Moldova, prin intermediul cărora femeile vor fi promovate în toate structurile Partidului şi se va susţine implicarea lor în politică.

Pe parcursul lunii ianuarie, Partidul Popular din Republica Moldova planifică organizarea şedinţelor Consiliilor Politice în toate Organizaţiile Teritoriale, cu scopul de a evalua activitatea acestora pînă la moment şi de a trasa obiectivele pentru perioada imediat următoare.

Sursa: www.pprm.md

A avut loc Şedinţa de Constituire a Organizaţiei de Femei a Partidului Popular din Bălţi Taxa pe colet — încă o acţiune împotriva principalului DONATOR al Moldovei