Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Ciocana a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 14 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

La 12 februarie curent a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale din sectorul Ciocana al municipiului Chişinău, la eveniment fiind prezent Alexandru Oleinic, copreşedinte-coordonator al formaţiunii, şi mai mulţi membri ai Biroului permanent Central.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ciocana a fost ales în unanimitate Aurel Nour. Proaspătul lider a menţionat că are priveşte cu încredere în viitorul Partidului, dar mai ales într-un viitor mai bun pentru Republica Moldova. Anume acestea sînt scopurile care se vor atinse prin eforturile cotidiene ale Partidului Popular.

În luarea sa de cuvînt, Alexandru Oleinic a menţonat că, la etapa actuală, este important să consolidăm echipa şi să promovăm Programul Politic al Partidului. Prin acţiuni concrete şi eficiente vom aduce schimbarea reală şi le vor reda oamenilor speranţa în ziua de mîine.

Sursa: www.pprm.md

PPRM este îngrijorat de situaţia care s-a creat la Fabrica da Zahăr din oraşul Donduşeni Acţiune de protest: “Iubiţi ţara, nu violaţi poporul”!