Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM este îngrijorat de situaţia care s-a creat la Fabrica da Zahăr din oraşul Donduşeni

|versiune pentru tipar||
PPRM / 13 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova este îngrijorat de situaţia care s-a creat la Fabrica da Zahăr din oraşul Donduşeni şi îşi face public dezacordul cu inacţiunile conducerii Fabricii de Zahăr din Donduşeni, care, începînd cu luna noiembrie 2012, nu a achitat salariile muncitorilor.

Întreprinderea respectivă reperezintă unul din agenţii economici de bază din localitatea respectivă, iar reţinerea plăţilor către angajaţi generează probleme sociale grave pentru o bună parte a populaţiei.

PPRM nu poate tolera a asemenea stare de lucruri şi este gata să acorde suport colectivului întreprinderii, care a organizat luni, 11 februarie curent, acţiuni de protest în faţa Fabricii de Zahăr din Donduşeni.

Problema cu care se confruntă întreprinderea de procesare a zahărului face trimitere către proasta gestionare a economiei la nivel general, dar şi la lipsa cu desăvîrşire a unui dialog între putere şi societate, între guvernare şi business.

Partidul Popular din Republica Moldova atrage atenţia factorilor de decizie asupra consecinţelor pe care le poate avea ignoranţa şi lipsa de respect cu care este tratat omul simplu, solicitînd respectarea drepturilor anajaţilor, inclusiv dreptul de a fi retribuiţi la timp pentru munca depusă.

Sursa: www.pprm.md

Şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Ciocana a Partidului Popular din Republica Moldova