Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 12 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia Teritorială Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova a desfăşurat şedinţa Consiliului Politic, cu participarea Domnului Alexandru Oleinic, copreşedinte-coordonator al formaţiunii.

În cadrul întrunirii s-a făcut analiza activităii Organizaţiei Teritoriale pînă la moment, fiind trasate obiectivele pentru perioada imediat următoare. Totodată, s-a discutat pe marginea activităţilor care decirg din planul de acţiuni al organizaţiei pentru anul 2013.

Vasile Plăcintă, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova, a menţionat, că la etapa actuală este cel mai important să ne consolidăm echipa prin atragerea persoanelor responsabile şi competente. În luările lor de cuvînt, Gheorghe Lesnic, Maria Roman, cît şi alţi participanţi la şedinţa Consiliui au lansat propuneri concrete privind activităţile ulterioare ale echipei de la Hînceşti.

În acelaşi timp, la Hînceşti s-a constituit Organizaţia Teritorială de Femei a Partidului, în funcţia de preşedinte fiind aleasă Valentina Rusu.

Constituirea organizaţiilor de femei în toate raioanele ţării este o acţiune a Partidului Popular, prin care formaţiunea susţine implicarea femeilor în politică şi le promovează în toate structurile de conducere ale Partidului.

În alocuţiunea sa, Alexandru Oleinic, copreşedinte coordonator al Partidului Popular din Republica Moldova, a punctat sarcinile ce stau în faţa formaţiunii la etapa actuală, îndemnînd pe fiecare membru în parte, organizaţiile primare şi teritoriale, să se mobilizeze, să întreprindă acţiuni concrete pentru ca Partidul să devină o forţă mobilizatoare şi influientă în societate, iar prin implementarea Programului Politic, să aducă acea schimbarea reală aşteptată de popor.

Sursa: www.pprm.md

Au avut loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul mai multor Organizaţii Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova PPRM este îngrijorat de situaţia care s-a creat la Fabrica da Zahăr din oraşul Donduşeni