Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Au avut loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul mai multor Organizaţii Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 11 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada 04–11 februarie curent, în cadrul mai multor Organizaţii Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova, au avut loc şedinţele Consiliilor Politice, cu participarea conducerii formaţiunii.

Astfel, în raioanele Sîngerei, Glodeni, Rîşcani, Soroca, Făleşti, Basarabeasca, Rezina şi Şoldăneşti, a fost adoptat planul de acţiuni pentru fiecare Organizaţie Teritorială în parte, pentru anul 2013.

Printre activităţile de bază preconizate pot fi evidenţiate: coaptarea noilor membri, crearea Organizaţiilor Primare în fiecare localitate rurală din ţară, promovarea şi implemenatera Programului Politic al Partidului.

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale, au menţionat că anul 2013 este foarte important pentru consolidarea unei echipe puternice în teritoriu şi pentru promovarea imaginii formaţiunii.

În acelaşi timp, în cadrul Organizaţiilor Teritoriale, au fost constituite Organizaţiile de Femei a Partidului Popular, care vor promova femeile în toate structurile de conducere a Partidului şi vor susţine implicarea lor în domeniul politic.

Membrii Biroului Permanent Central, prezenţi la şedinţele Consiliilor, au trasat sarcinile primordial ce stau în faţa Organizaţiilor Teritoriale, menţionînd că echipa teritorială este baza şi esenţa partidului.

Sursa: www.pprm.md

Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova cu privire la situaţia social-politică din ţară, creată de Alianţa pentru Integrare Europeană Şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale Hînceşti a Partidului Popular din Republica Moldova