Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Încă trei Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova au desfăşurat şedinţe ale Consiliilor Politice

|versiune pentru tipar||
PPRM / 18 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada 11–18 februarie curent, în cadrul Organizaţiilor Teritoriale Anenii Noi, Găgăuzia şi Căuşeni ale Partidului Popular din Republica Moldova, au avut loc şedinţele Consiliilor Politice, cu participarea conducerii formaţiunii.

Ordinea de zi a întrunirilor a cuprins dezbateri privind activitatea Organizaţiilor Teritoriale pînă la moment, urmate de aprobarea planurilor de acţiuni pentru anul 2013.

Printre acţiunile de bază planificate pentru perioada imediat următoare pot fi enumerate: coaptarea noilor membri; mobilizarea şi consolidarea echipei; promovarea şi implementarea Programului Partidului; crearea Organizaţiilor Primare în fiecare localitate rurală din ţară.

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale au specificat în cadrul şedinţelor, că, la etapa actuală, activitatea de bază pentru toţi membrii Partidului este promovarea imaginei formaţiunii şi identificarea persoanelor responsabile şi dornice de a aduce schimbarea reală în ţară.

Totodată, în cadrul şedinţelor Consiliilor Politice Teritoriale, au fost constituite Organizaţiile de Femei ale Partidului Popular din Republica Moldova, prin intermediul cărora, femeile vor fi promovate atît în structurile de conducere a formaţiunii, cît şi în mediul politic general.

Şedinţa Consiliului Politic Floreşti

Aprobarea planului de acţiuni al Organizaţiei Teritoriale, promovarea şi implementarea Programului Politic al Formaţiunii şi constituirea Organizaţiilor Primare în toate localităţile din raion — iată doar cîteva din subiecte incluse pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Politic, desfăşurat în cadrul Organizaţiei Teritoriale Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova.

Ion Iavorski, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Floreşti, a specificat că activitatea de bază a tuturor membrilor Partidului trebuie să fie promovarea imaginei formaţiunii şi motivarea oamenilor de a merge împreună cu noi. Partidul Popular este o echipă consolidată şi puternică, cu viziuni clare, o forţă care poate aduce schimbarea reală în toate localităţile Republicii. Acum important e să redăm încrederea cetăţenilor.

Alexandru Oleinic, prezent la întrunire, a menţionat că “baza şi esenţa unui partid o constituie Organizaţia Primară, de aceea toţi trebuie să ne unim eforturile pentru a identifica acele persoane responsabile şi curajoase, care pot să meargă alături de noi”.

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului, a fost constituită Organizaţia de Femei Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova, în funcţia de preşedinte fiind aleasă doamna Ala Dubinschi. Prin intermediul acestor organizaţii, formaţiunea va stimula participarea femeilor în în procesul luării deciziilor politice şi va susţine implicarea lor activă în viaţa societăţii.

Sursa: www.pprm.md

Serata dedicată îndrăgostiţilor de la Cupcini, susţinută de Partidul Popular din Republica Moldova Partidul Popular din Republica Moldova este îngrijorat de situaţia creată la primăria Căuşeni