Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Serata dedicată îndrăgostiţilor de la Cupcini, susţinută de Partidul Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 18 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

De Ziua Îndrăgostiţilor, Liceul Teoretic “Sofia Kovalevskaia” în colaborare cu OT PPRM Cupcini, raionul Edineţ a organizat o adevărată seară de poveste cu genericul “Misterele iubirii”. Elevii claselor IX -XII au fost invitaţi să participle la diverse concursuri organizate, prin intermediul cărora perechile participante şi-au arătat dragostea unuia faţă de celălalt. Desigur, la sărbătoare nu au lipsit cîntecele şi dansurile pregătite cu destulă măestrie de elevii liceului.

Prezent la eveniment Ian Lisnevschi, Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a menţionat că acest concurs încă odată a dat dovadă că noi avem în ţară tineri talentaţi, care trebuie să fie susţinuţi. Identificarea şi susţinerea acestor tineri reprezintă priorităţi de bază pentru Partidul Popular. Ca stat, Moldova nu dispune de multe resurse naturale, dar factorul uman joacă un rol primordial în dezvoltarea ţării, de aceea obiectivul formaţiunii este promovarea tinerilor responsabili, curjoşi şi talentaţi.

La sfîrşitul evenimentului, participanţii au fost premiaţi cu diplome şi cadouri, iar pentru toţi elevii liceului a fost organizată o discotecă în spiritul sărbătorii.

Ziua îndrăgostiţilor la Bălţi

La 14 februarie curent, Organizaţia Teritorială Bălţi a Partidului Popular din Republica Moldova a organizat Ziua Îndrăgostiţilor chiar în centrului municipiului.

Tinerii Populari i-au pus la încercare pe trecători, prin probe ingenioase, declaraţii de dargoste şi dansuri, cîştigătorii fiind premiaţi cu dulciuri, cuvinte dulci şi felicitări.

Cei care au ezitat să participe la concursuri au colorat centrul oraşului Bălţi în violet cu “buchetele” de baloane pe care le-au primit în dar de la organizatorii acţiunii.

La eveniment au fost prezenţi peste 50 de tineri, membri ai Partidului Popular, împreună cu Iurie Prisăcari, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Bălţi.

Sursa: www.pprm.md

Acţiune de protest: “Iubiţi ţara, nu violaţi poporul”! Încă trei Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova au desfăşurat şedinţe ale Consiliilor Politice