Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Astăzi am procedat într-un mod diplomatic — Contramandarea acţiunii de protest OT PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 28 martie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova anunţă despre contramandarea flash-mob-ului programat pentru joi, ora 9.30, decizie prin care doreşte să evite confuziile, inclusiv de ordin politic, generate de organizarea la aceeaşi oră şi în acelaşi loc a unei acţiuni de către partidul comuniştilor. Aceştia din urmă au demonstrat cât de mult îi caracterizează implicările abuzive şi forţate, comportament pe care l-au demonstrat cu brio în perioada în care s-au aflat la guvernare şi de care fac uz şi în prezent.

Organizaţia de tineret a Partidului Popular din Republica Moldova informează că Flash-mob-ul preconizat pentru astăzi este amânat pentru data de 1 aprilie curent, unde vor fi deschise toate cărţile, inclusiv va anunţa cine e JOKER-ul. În continuare cerem respectarea legii de către PCRM, care, deşi “luptă” cu nedreptatea încâlcind legea.

“Pe data de 21 martie 2013, noi organizaţia de tineret PPRM, am venit în faţa legislativului, cu un mesaj clar şi concret — Opriţi jocurile politice!

Cu un mesaj către patru Crai: Voronin, Filat, Ghimpu, Lupu — actorii principali ai jocului politic cu cea mai mare influenţă din ţară, ce au promis: PCRM — un Viitor, PLDM — O Ţară fără sărăcie, PDM — Bunăstare, Respect, Progres şi PL — Dreptate, Libertate, Bunăstare însă au uitat de promisiunile făcute!

Valeţii sau Cavalerii: Godea, Dodon, Mişin şi Sîrbu — personaje care luptă pentru aprecierea şi dragostea împăratului. Pentru a fi cavalerul din faţă, fiecare dintre aceştia este gata să facă orice. Chiar şi să trădeze.

Astăzi am procedat în mod diplomatic, pentru că e imposibil să lupţi cu nedreptatea încâlcind legea.

Aşa cum am promis, pe data 1 aprilie 2013 în PMAN v-om spune cine este Jokerul şi cine sunt celea 4 Dame ce au fost preconizate pe ziua de azi — 28 martie.

Dorim numai un singur lucru — să se respecte legea, iar politicienii să nu uite promisiunile făcute faţa de alegătorii care le-au cordat votul de încredere. Onorarea promisiunilor reflecta exact respectul faţa de cetăţeni. Noi, toţi cei născuţi în Moldova, dorim doar atât — un viitor demn şi asigurat la noi în Ţară!

Aducem sincere mulţumiri susţinătorilor noştri, mass mediei că sunteţi alături în activitatea noastră. Vom veni cu noi acţiuni.”

Cu profund respect,

Ian Lisnevschi

Sursa: liderii.md

Şedinţa Biroului Permanent a Organizaţiei de Tineret a PPRM Valeriu Cosarciuc: Ţăranii noştri, au fost şi rămîn ostaticii politicienilor