Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Parlamentul Tînărului Lider a devenit funcţional!

|versiune pentru tipar||
PPRM / 15 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Pe data de 13 aprilie 2013, a avut loc o nouă şedinţă a Parlamentului Tînărului Lider.

Cîteva săptămîni de certuri, haos şi scandale au culminat cu începutul, de facto, a activităţii parlamentului. În sfîrşit, fracţiunile au avut ocazia de a-şi prezenta programele de activitate şi principiile de bază ale partidului, ai cărui membri sunt.

Fracţiunea PPRM s-a extins, fiind formată, la ora actuală din: Juravschi Vasile, Isac Olga, Ursan Ina, Panfili Cristina, Gaina Diana şi Natcoş Gheorghe.

“Platforma PPRM presupune faptul că suntem un partid de centru, optăm pentru integritatea RM, respectăm principiile şi valorile stipulate în Constituţia Republicii Moldova, ca stat independent. Iniaţiativa formării acestui partid aparţine unui grup de tineri, după acţiunile din 7 aprilie 2009.Principiul de bază constă în faptul că optăm pentru formarea unui popor integru, în care să lipsească ura dintre minorităţile naţionale. Dorim stabilitate economică, politică şi socială.”, a declarat Vasile Juravschi, presedintele formatiunii PPRM, pentru serviciul de presă a PPRM.

Sursa: liderii.md

Deputaţii Republicii Moldova, cu spatele la popor Membrii Partidului Popular angajaţi în acţiuni de salubrizare la Bălţi