Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Partidul Popular din Republica Moldova a lansat proiectul: “De la gospodari pentru gospodari”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 24 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova a iniţiat în satul Visoca, raionul Soroca proiectul pilot: “De la gospodari pentru gospodari”.

Acest proiect reprezintă o iniţiativă a Organizaţiilor Teritoriale PPRM, prin care au fost colectate donaţii din partea membrilor formaţiunii, care ulteriopr vor fi oferite, pe bază de concurs, Organizaţiilor Primare, pentru o acţiune desfăşurată în localităţile rurale.

Astfel, Organizaţiile Primare PPRM vor avea posibilitatea să aplice la concurs, prin completarea unui formular de participare în care va fi descrisă o problemă cu care se confruntă locuitorii localităţii, care se doreşte a fi soluţionată şi modalităţile de soluţionare a ei. Totodată, bugetul proiectului nu trebuie să depăşească suma de 5000 lei. În urma examinării formularelor şi a activităţii Organizaţiilor Primare, se vor selecta 32 localităţi rurale din întreaga ţară, care vor primi banii pentru implementarea proiectului.

Dat fiind faptul că Organizaţia Primară Visoca a PPRM a fost pînă la moment una din cele mai active structuri primare, s-a decis ca primul proiect să fie implementat anume acolo, prin construcţia unei staţii de autobuse.

Locuitorii satului Visoca s-au arătat mulţumiţi faţă de o astfel de iniţiativa menţionînd că au încredere în cei care fac lucruri cu adevărat reale şi necesare pentru sat, nu doar promisiuni care nu se îndeplinesc.

În urma implementării cu succes a proiectului pilot, va fi anunţat concursul care va solicita implicarea tuturor Organizaţiilor primare PPRM din ţară.

Sursa: www.pprm.md

OT PPRM susţine acţiunea de protest a Organizaţiei Fermierilor a PPRM: “Voi vă certaţi, pe fermieri îi ruinaţi” Acţiuni de salubrizare organizate de membrii PPRM de la Hînceşti