Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Un dar naşte un zîmbet!

|versiune pentru tipar||
PPRM / 29 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) continuă campania umanitară “Un dar naşte un zîmbet!” în cortul PPRM din centrul capitalei unde se colecteză cărţi, rechizite şcolare, hăinuţe, încălţăminte şi jucării pentru copii de la internate.

Ian Lisnevsci, preşedintele Organizaţiei de Tineret, a menţionat că Partidul Popular din Republica Moldova îşi doreşte să investească în copii şi în tineri, pentru că ei sunt viitorul Republicii Moldova şi ei sunt demni de o viaţă mai bună. “Noi am decis să ajutăm anume copiii, în limita posibilităţilor. Aceasta a fost o acţiune spontană, iar pentru viitor preconizăm să organizăm în mod sistematic astfel de acţini sociale. În ultimii ani de activitate, am vizitat deja mai multe orfelinate din Republica Moldova, şi mă mândresc de toţi cei ce nu sunt indiferenţi, ce au grijă şi de cei apropiaţi, ce zîmbesc liber şi fac să zîmbească şi pe alţii”.

Natalia Şpitoc a fost prima care a donat hăinuţe copiilor, imediat după instalarea cortului: “copiii trebuie să zîmbească, iar dacă eu le pot aduce zîmbetul pe faţă, voi fi foarte fericită”, a menţionat ea.

Toţi doritorii de a face daruri în cadrul campaniei “Un dar naşte un zîmbet!” se pot apropia la cortul PPRM, în fiecare zi, între orele 10:00–17:00, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, în apropierea magazinului Gemenii.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: Guvernarea a scăpat puterea de sub control Campania umanitară “Un dar naşte un zîmbet” continuă