Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

OT PPRM susţine candidatura lui Dumitru Neagu la funcţia de primar la alegerile locale din comuna Manta

|versiune pentru tipar||
PPRM / 30 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Aşa cum comuna Manta e în plină campanie electorală, tinerii OT PPRM au decis să susţină candidatura lui Dumitru Neagu, la funcţia de primar al comunei.

În data de 30 aprilie, prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret, Maxim Braila, împreună cu Bumbu Doina,consilierul preşedintelui OT PPRM, Ian Lisnevschi şi Leonte Maria, preşedintele OT PPRM Cahul au mers în comuna Manta pentru a împărţi pliante în susţinerea domnului Neagu.

Pliante au primit lucrătorii de la grădiniţele din comună, Primărie, oficiul poştal, şcolile şi desigur personalul medical.

Localnicii l-au descris pe dl Neagu, ca pe o persoană de încredere, un bun gospodar şi un candidat destoinic pentru funcţia de primar.

Serviciul de presă reaminteşte că Dumitru Neagu este membru al Partidului Popular din Republica Moldova şi candidează pentru funcţia de primar al Comunei Manta, care întruneşte satele: Manta şi Paşcani. Alegerile locale vor avea loc pe data de 19 mai curent.

Sursa: liderii.md

Alexandru Oleinic: Schimbarea poşapoartelor de tip sovetic nu trebuie să fie supusă unor interese politice Alexandru Oleinic, liderul PPRM: “Exercitarea reală a puterii de către popor va transforma ţara într-o nouă Moldovă”