Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Caravana PPRM pentru colectarea semnăturilor

|versiune pentru tipar||
PPRM / 27 mai 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova a dat startul caravanei colectării de semnături pentru alegerea Preşedintelui ţării prin vot direct, în cadrul campaniei “Tu alegi preşedintele ţării!”

Organizaţiile teritoriale, tinerii PPRM, membri şi simpatizanţi ai formaţiunii vor fi prezenţi în fiecare localitate din ţară pentru a da posibilitatea tuturor cetăţenilor Republicii Moldova să semneze pentru modificarea Constituţiei şi pentru ca voinţa lor să fie respectată. Astfel, s-au instalat corturi în mai multe raioane din ţară, iar tinerii PPRM merg din uşă în uşă pentru colectarea semnăturilor.

Prin Campania colectării de semnături, Partidul Popular din Republica Moldova răspunde unei opţiuni majoritare exprimată de cetăţeni pentru ca preşedintele ţării să fie ales de către popor şi nu de clasa politică.

În Chişinău, doritorii de a semna pentru alegerea preşedintelui prin vot direct de către cetăţeni pot veni la cortul PPRM, care este instalat în fiecare zi între orele 9.00 şi 18.00 în centrul oraşului Chişinău, în apropiere de magazinul Gemenii.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: unele partide votează pînă la masă “pro” iar după masă “contra” aceleaşi legi Valeriu Cosarciuc: Trebuie să diminuăm cauzele care pot duce la criză