Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Alexandru Oleinic: la investirea unui nou guvern, Parlamentul trebuie să manifeste maximă responsabilitate

|versiune pentru tipar||
PPRM / 29 mai 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular din Republica Moldova, a declarat pentru www.politik.md, că formaţiunea pe care o conduce solicită Parlamentului ca acesta să investească cit mai urgent un guvern care să facă faţă multiplelor probleme cu care se confruntă ţara şi societatea astăzi. “Cînd vorbim despre programul de guvernare care urmează a fi prezentat legislativului, guvernul trebuie să aibă drept prioritate interesul cetăţeanului şi nevoile lui, a declarat Alexandru Oleinic. Acest angajament trebuie să fie urmat de altele, la fel de importante, cum sînt continuarea parcursului european şi semnarea celor trei acorduri incluse pe agenda summitului de la Vilnius si restabilirea relaţiilor cu partenerii de dezvoltare”.

“Partidul Popular, susţine liderul formaţiunii, îi cere Parlamentului să voteze pentru un guvern mai puţin influenţat politic şi să conştientizeze că deputaţii sînt direct responsabili în faţa poporului cît priveşte investirea unui guvern pentru ţară şi cetăţenii săi.”

Anterior PPRM s-a pronunţat pentru investirea unui guvern de salvare naţională, apolitic, tehnocrat şi responsabil în faţa poporului.

Sursa: www.pprm.md

Valeriu Cosarciuc: Trebuie să diminuăm cauzele care pot duce la criză Alexandru Oleinic la “Ultimul sunet”